Om os

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB blev etableret i 1989 og er et datterselskab tilhørende schweiziske Bystronic Laser AG, der indgår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB er koncernens salgs- og serviceselskab for Norden og Baltikum.

Profil og nøgletal

Bystronic er en globalt førende udbyder af kvalitetsløsninger til pladebearbejdning. Der fokuseres på automatisering af hele materiale- og dataflowet i proceskæden skæring og bukning. Porteføljen omfatter laserskæresystemer, kantpresser og tilsvarende automations- og softwareløsninger. Omfattende serviceydelser afrunder udbuddet.

Profil og nøgletal
Management

Management

Bystronic står som pålidelig partner for effektive innovationer, kompetence på stedet og fremragende service. Vi er tæt på vores kunder. Det skaber tillid og giver sikkerhed. Best choice er vores løfte. Det sørger medlemmerne i ledelsen af Bystronic Group og alle vores medarbejdere over hele verden for.

Bystronics historie

Navnet Bystronic dukker for første gang op i 1964 ved grundlæggelsen af Bystronic Maschinen AG i Bützberg. Virksomheden er specialiseret i glasforarbejdning. Firmaets navn er sammensat af navnene på de tre grundlæggere Byland, Schneider og Trösch.

Bystronics historie
Best choice

Best choice

Best choice er vores løfte til kunderne. Det arbejder vi dagligt for med vores løsninger og services samt med vores aktive medarbejdere over hele verden. Med denne ambition giver vi kunderne et konkurrenceforspring.

Databeskyttelseserklæring

Bystronics website anvender eksterne komponenter, som kan bruges til at indsamle data om din adfærd og på den baggrund tilbyde funktioner på de sociale medier.  Databeskyttelseserklæring